У Закарпатській єпархії ПЦУ відбулися збори духовенства, присвячені організації зустрічі Блаженнійшого

У Закарпатській єпархії ПЦУ відбулися збори духовенства, присвячені організації зустрічі Блаженнійшого

У четвер, 26-го вересня 2024-го року, у місті Хуст (Храм св. вмч. Катерини) відбулися єпархіальні збори духовенства Закарпатської єпархії ПЦУ. Головна тема засідання – організація зустрічі Блаженнійшого.

Нагадаємо, що Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній перебуватиме у Закарпатті з 24-го по 27-ме жовтня 2024-го року включно.

На зборах єпископ Ужгородський та Закарпатський Варсонофій з секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем оголосили детальний розклад подій, приурочених до приїзду Предстоятеля. Настанови щодо підготовки до зустрічі Блаженнійшого отримали всі благочинні, також була вироблена "дорожня карта" щодо оповіщення прихожан та їхній організований під'їзд до міста Хуст, де з благословення Блаженнійшого відбудеться освячення Собору.

Владика Варсонофій вислухав пропозиції представників єпархії, спрямовані на покращення організації зустрічі Предстоятеля. Наприкінці єпископ Ужгородський та Закарпатський очолив молебень, якою закінчилося зібрання, а також благословив усіх на звершення розумних та добрих справ.  

Made with